Mbappe kom på benken for å få tak i det viktigste målet i PSGs 2-0-seier i Marseille

Sist søndag vant Paris Saint-Germain 2-0 i Marseille for å gjøre det 11 seire av 11 i Ligue 1 denne sesongen og matche en langvarig europeisk post. Og Kylian Mbappe, i No.7 Paris Saint-Germain Drakt, scoret det avgjørende åpningsmålet, Leading PSG to Win vs Marseille.

Men Mbappe ble droppet fra PSG-startkonkurransen med trener Thomas Tuchel, med kanalskriver Canal Plus som rapporterte flyttingen var en straff etter at ungdomsvinner i VM viste seg sent for pre-match-teamet. Og han ble sendt i 62. minutt til Eric-Maxim Choupo-Moting, på No.17 Paris Saint-Germain billige fotballdrakter, og scoret gjennombruddsmålet bare tre minutter senere, ble løslatt av Angel di Maria og racing klar til å avslutte Steve Mandanda.

På den annen side, en 11. seier på studien fra starten av kampanjen for PSG betyr at de har utlignet Tottenham Hotspurs rekord fra 1960-61 sesongen, den beste i noen av Europas store fem ligaer.