Manchester United har sakte utviklet seg til det bedre

Carlos Casemiro er endelig i startelleveren for første gang i Premier League, og United har hatt et fantastisk løp. Manchester United slo Everton 2-1, laget klemte inn på femteplassen. Chelsea og Manchester United har begge sakte tatt tilbake plassen på ledertavlen, mens Liverpool fortsatt ligger på 10. plass. Avgangen til Brightons trener er tross alt fortsatt påvirket, og de har gått to kamper på rad uten seier.

Antony Matheus har blitt det nye idolet til mange Manchester United-fans, etter å ha scoret i tre runder på rad. Erik ten Hag signerte en rekke spillere i sommer og presterte bra, og alle har blitt gjenbrukt etter å ha tatt på seg Manchester United Drakt. I denne kampen fikk CRISTIANO RONALDO endelig sjansen til å komme fra benken. Han scoret Manchester Uniteds første mål for sesongen i det 44. minutt av kampen. Dette målet var også det 700. målet i CRISTIANO RONALDOs karriere. Han løftet fornøyd billige fotballdrakter nr. 7 og løp vilt.

CRISTIANO RONALDO har ikke scoret et mål for lenge, og nå representerer hvert mål han scorer en ny rekord. CRISTIANO RONALDO gleder seg over å se nok et fotballgeni i Premier League etter å ha sett den unge Erling Haaland prestere godt. Etter mer enn en måned med ro, har CRISTIANO RONALDO akseptert rollen som vikar i Manchester United og vil ta alle muligheter laget gir ham på alvor.