Manchester Citys suksess består av 38 runder

Liverpool klarte til slutt ikke å oppnå drømmen om å vinne Premier League-tittelen, de var bare ett poeng bak Manchester City. Aston Villa-trener Steven George Gerrard jobbet hardt for å legge strategier for å slå Manchester City, men han forventet ikke at motstanderen skulle vinne den endelige seieren med et bytte. Alle vet at Steven George Gerrard og Philippe Coutinho pleide å være spillere i en Liverpool Drakt, så de er veldig ivrige etter å vinne denne kampen, så Liverpool har større sjanse til å vinne Premier League.

Kanskje mange ting var ment å være, Philippe Coutinho hadde nettopp blitt byttet ut og Manchester City hadde tre mål på fem minutter. Philippe Coutinho, som sto på siden av banen, visste ikke hvorfor dette øyeblikket skjedde så raskt. Det var tydelig at laget fortsatt var 2-0 foran da han kom fra banen. Philippe Coutinho så fansen feire i Manchester City Drakt og trodde plutselig at en skjebne var ment å være.

Steven George Gerrard og Philippe Coutinho har gjort sitt beste, og Liverpool er veldig takknemlig overfor disse to veteranspillerne for deres dedikasjon. Aston Villa ble beseiret og keeper Robin Olsen var det største offeret. Mange trodde det var Robin Olsens slakke i forsvar de siste 14 minuttene som førte til Manchester Citys tre scoringer i en fei. Utfallet av hver kamp er uforutsigbart, Manchester Citys suksess er formet av 38 kamper, og deres comeback-øyeblikk er rett og slett ikke en keeper kan motstå.